Bookmark and Share    
Sara Legind-Hansen - Art that makes you smile
 

Butik KUNST ART

Du er altid velkommen til at ringe på 29 90 62 55 og lave en aftale, om at kigge forbi på et tidspunkt der passer dig:-)

Galleriet har ingen faste åbningstider, da jeg ofte er ude og undervise, men kom indenfor, hvis jeg er her - eller ring for at lave en aftale, da jeg bor 5 minutter fra butikken.

FAQ
 
Hvorfor har du ikke faste åbningstider?
Butikken er primært et showroom, hvor du kan se et udvalg af mine malerier og andre mindre unikavarer. Jeg arbejder tit på bestillignsopgaver i mit store værksted eller er ude på andre opgaver i firmaer eller institutioner.
 
Kan jeg bytte varer købt via webshoppen i butikken?
Ja - du har altid 14 dages fortrydelsesret - både på den unikakunst du køber via webshoppen og i butikken. Unikakunsten må ikke bære præg af brugsspor, og du skal selv betale for returfragt, hvis du vælger at sende kunsten retur.
 
Gæstekunstnere
Jeg har en stor kærlighed til lokal kunst og den vil jeg gerne lade komme andre gentoftekunstnere til gode. Derfor vil du fra tid til anden opleve gæsteudstillere hos KUNST ART, hvor kunstnerne selv er til stede og sælger deres kunst. Det vil være i perioder, hvor jeg er engageret i større kunstprojekter - på fx institutioner og skoler – og derfor ikke har mulighed for at holde åbent, så meget som jeg gerne vil. 
 
Copyright 2015 - Sara Legind-Hansen | CVR: 32480489 | Søgårdsvej 1, 2820 Gentofte - Denmark | Tlf.: + 45 29 90 62 55 | sara@legind-hansen.dk