Bookmark and Share    
Sara Legind-Hansen - Art that makes you smile
 

Om kunstneren

Sara Legind-Hansen, født i Brovst i 1973.

Se nogle af mine referencer her 

Portrætfoto af Sara Legind-HansenJeg ynder at kalde mig for en multi-colorist, fordi jeg er fascineret af farver og brugen af dem i samspil med materialer som mosaik, fiberbeton og akrylmaling.
 
Mine fabeldyr er et genkendeligt træk ved flere af mine værker. Ved første øjekast ser fabeldyrene søde og underfundige ud – men går man i dybden og nærstuderer detaljerne, er det ikke altid til at finde hoved eller hale i fabeldyrene. Fabeldyr er dem, der ikke var plads til i Noahs Ark. Dyrene kan ikke sættes i bås, fordi de ligesom os mennesker rummer flere facetter, end det man lige ser ved første øjekast og min pointe er at der skal være plads til forskelligheden i vores samfund.
 
 
 
 
 
Mosaik
I september 2016 har jeg afsluttet et masterforløb i mosaik fra anerkendte Orsoni Mosaici i Venedig. De sidste 20 år har jeg primært arbejdet med keramisk mosaik og marmor, men mestrer nu den klassiske italienske teknik med smalti og pelestina(glasmosaik).Jeg har mange mosaikforløb bag mig og  har sammen med folkeskoleelever skabt flere permanente værker. Ofte udfører jegopgaver på bestilling.
 
Akryl
Mine ultrablanke akrylmalerier tiltrækker opmærksomhed ved at have karakter af emaljelignende relieffer med struktur og dybde, som opstår ved brug af min specielle fingermalingsteknik og lakering. Malerierne indbyder til berøring og min mission er at give beskueren et smil på læben. De har en tendens til at samle generationerne på grund af farverigdommen og livligheden i mine kunstværker.
 
Fiberbeton
Siden 2005 har jeg arbejdet med fiberbeton. Fiberbeton er et fantastisk materiale og giver mulighed for at skabe skulpturelle og ekstremt stærket kunstværker med bløde former og fine detaljer. 
 
Send mig en mail for at modtage mit C.V.
 
mobil +45 29906255
Copyright 2015 - Sara Legind-Hansen | CVR: 32480489 | Søgårdsvej 1, 2820 Gentofte - Denmark | Tlf.: + 45 29 90 62 55 | sara@legind-hansen.dk